Pagesë në dorëzim

Tani mund ta porosisni kartën tuaj TeleDoc direkt nga faqja dhe ta paguani atë në momentin e dorëzimit.

Mjafton të mbushni formën këtu poshtë duke shtypur butonin "Dakord, vazhdoni!"