Si mund ta përfitoni shërbimin e TeleDoc?

Si një anëtar i TeleDoc ju do të përfitoni ndihmë cilësore dhe të rehatshme nga mjekë me trajnim ndërkombëtar. Ata mund të diagnostikojnë shumë prej situatave jo-urgjente mjekësore si ftohja, simptomat e gripit, alergjitë, infeksionet në vesh, e shumë të tjera.

1. ZGJIDHNI PAKETëN TUAJ TELEDOC;

Zgjidhni kartën që ju shërben më mirë sipas nevojave tuaja.

Karta Single (Personale) është e vlefshme për një person.

Karta Family (Familjare) është e vlefshme për dy persona të rritur dhe dy fëmijë nën moshën 26 vjeç.

Personale 3,990 lekë/vit

Personale 3,990 lekë/vit

Familjare 7,490 lekë/vit

Familjare 7,490 lekë/vit

Posta Shqiptare

Në pikat e Postës Shqiptare

Farmacitë kryesor në vend

Në farmacitë kryesore në vend

2. BLINI KARTËN NË PIKAT E SHITJES;

Kartat tona mund të blihen në të gjithë rrjetin e zyrave të Postës Shqiptare. Gjithashtu, ato gjenden në një numër në rritje farmacish në të gjithë vendin.

Së shpejti do mund ta porosisni direkt nga faqja jonë.

Pagesë në dorëzim

3. REGJISTRONI KODIN TUAJ TELEDOC ID;

Shërbimi për kartën tuaj bëhet aktiv menjëherë pasi të keni regjistruar kodin tuaj "TeleDoc ID" si dhe të dhënat tuaja direkt në faqen ose aplikacionet tona përkatëse. 

4. KONSULTOHUNI ME MJEKUN SA DHE KUR TË DËSHIRONI;

Shërbimi i konsultimit me mjekun ëshët pa limit, pra ju mund t'i telefonini mjekut me video ose telefon nëpërmjet aplikacionit 

Me telefon në numrin tonë: +355 69 600 0898

Tani ju mund t'i blini kartat tona duke i porositur nga faqja. Pagesën mund ta kryeni në momentin e dorëzimit te postieri.