Blogu

Këshilla mjeksësore dhe njoftime për të rejat më të fundit nga shërbimi i TeleDoc Albania.

Mjekësia dixhitale dhe zhvillimet për 2020-ën

Njoftime

Çfarë është Meningokoksemia?

Këshilla

Efektet e dritës blu: Pse nuk duhet ta përdorni celularin para gjumit

Këshilla

Si të regjistroheni për shërbimin e TeleDoc (video)

Këshilla

Laringitet dhe bronshitet e shtuara nga situata në vend (video)

Këshilla

Si ta menaxhojmë stresin e ditëve të fundit (Video)

Këshilla

Tërmeti dhe përjetimi i tij te fëmijët

Këshilla

Kartat TeleDoc, tashmë edhe me “pagesë në dorëzim”

Njoftime

Tërmeti: Mendja njerëzore kërkon një shpjegim

Këshilla

Faqe  [tcb_pagination_current_page] nga  [tcb_pagination_total_pages]