Stafi i TeleDoc Albania ishte rishtazi pjesë e një panairi organizuar në zyrat qendrore të kompanisë mobile Albtelecom Albania.
 
Gjatë panairit, mjekët e TeleDoc prezantuan platformën dhe mënyrën se si funksionon për të mundësuar konsultimin e çdo personi kudo dhe kurdo nëpërmjet telefonatave dhe video-telefonatave.
 
Pjesë e prezantimeve ishin edhe trajnimi i temave praktike për punonjësit si ‘ të menaxhojmë urgjencat në kushte shtëpie kur kemi arrest apo atak kardiak’, ‘efektet dhe roli i vitaminës D3 për fëmijët dhe të rriturit’, ‘sëmundja e osteoporozës’Shërbimi u mirëprit me shumë interes nga i gjithë stafi i pranishëm i Albtelecom.