Në kuadër të fushatës kundër kancerit të gjirit dhe ndërgjegjësimit të gjithë grave, TeleDoc Albania ofron eko për të gjitha gratë e interesuar pranë klinikës tonë në Tiranë.

Për më shumë informacion rreth shërbimeve të TeleDoc Albania, ju ftojmë të na kontaktoni si më poshtë:

Faqja zyrtare: https://teledoc.al
Tel.: +355696000525
Email: info@teledoc.al