Para se të regjistroheni do t’ju duhet një kartë aktive TeleDoc ID që mund ta blini pranë Postës Shqiptare, Farmacive kryesore si dhe ta porosisni me Pagesë në Dorëzim.

Ndiqni këto hapa:
1. Vizitoni faqen TeleDoc.al
2. Regjistroni të dhënat tuaja
3. Logohuni te aplikacioni ynë TeleDoc Global