Në kuadër të fushatës kundër kancerit të gjirit dhe ndërgjegjësimit të gjithë grave, TeleDoc Albania ofron eko për të gjitha gratë e interesuara, pranë klinikës tonë në Tiranë.

Për më shumë informacion rreth shërbimeve të TeleDoc Albania, ju ftojmë të na kontaktoni si më poshtë:

Faqja zyrtare: https://teledoc.al
Tel.: +355696000525
Email: info@teledoc.al

Duke uruar që ky shkrim t'ju ketë ndihmuar sadopak, nëse keni ende pyetje specifike, atëherë ju ftojmë të konsultoheni me mjektët tanë specialistë.

Ata janë në shërbimin tuaj 24 orë në ditë, çdo ditë të vitit si pjesë e shërbimit tonë me konsulta mjeksore nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave, për ju dhe familjen tuaj.

TeleDoc është shërbimi lider për telemjeksinë në Shqipëri, që me një pagesë të përballueshme vjetore ju vjen në ndihmë kudo dhe kurdo nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave.

Si mund ta përfitoni: