ÇFARË ËSHTË TELEDOC?

TeleDoc është e ardhmja e kujdesit mjekësor: Një rrjet mjekësh të liçensuar që ju ofron këshillim të vazhdueshëm nëpërmjet telefonit dhe videotelefonatave 24 orë në ditë, 365 ditë të vitit. Me një klikim – dhe ju lidhim me një mjek me trajnim ndërkombëtar.

TeleDoc zgjidh tre nevoja për ju: ndihma e shpejtë dhe e lehtë, cilësi e lartë me çmim të ulët, si dhe disponueshmëria kudo nëpër Shqipëri. TeleDoc është një zgjidhje telemjekësore, tërësisht e re, që do të ndryshojë mënyrën se si ju aksesoni shërbimet mjekësore nëpërmjet teknologjisë moderne.

Duke uruar që ky shkrim t'ju ketë ndihmuar sadopak, nëse keni ende pyetje specifike, atëherë ju ftojmë të konsultoheni me mjektët tanë specialistë.

Ata janë në shërbimin tuaj 24 orë në ditë, çdo ditë të vitit si pjesë e shërbimit tonë me konsulta mjeksore nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave, për ju dhe familjen tuaj.

TeleDoc është shërbimi lider për telemjeksinë në Shqipëri, që me një pagesë të përballueshme vjetore ju vjen në ndihmë kudo dhe kurdo nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave.

Si mund ta përfitoni: