Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë se tashmë ju mund t'i porosisni kartat TeleDoc edhe nëpërmjet shërbimit Pagesë në Dorëzim (PnD) brenda Shqipërisë. 

Procedura është tepër e thjesht, mjafton të mbushni formën e porositjes dhe ne do t'ua sjellim kartën tuaj në adresën tuaj.

Mos nguroni të na kontaktoni për cdo pyetje që mund të keni.

Duke uruar që ky shkrim t'ju ketë ndihmuar sadopak, nëse keni ende pyetje specifike, atëherë ju ftojmë të konsultoheni me mjektët tanë specialistë.

Ata janë në shërbimin tuaj 24 orë në ditë, çdo ditë të vitit si pjesë e shërbimit tonë me konsulta mjeksore nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave, për ju dhe familjen tuaj.

TeleDoc është shërbimi lider për telemjeksinë në Shqipëri, që me një pagesë të përballueshme vjetore ju vjen në ndihmë kudo dhe kurdo nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave.

Si mund ta përfitoni: