Një bashkëbisedim i shkurtër me Dr. Valbona Shahinaj, pediatre, për të diskutuar mbi temën e laringiteve dhe broshiteve të shtuara nga situata në vend si dhe ndryshimi i motit i cili ndikon shpesh negativisht te moshat e vogla dhe ato të treta. Por sigurisht edhe te të rriturit.

Këshillat e Dr. Valbona nuk u kufizuan vetëm te tematika patologjive të sezonit, por edhe te situata e panikut nga situata e vështirë që po kalon i gjthë vendi.

Dr. Valbona përmendi edhe faktin se Klinika TeleDoc po ofron këshillime në grup për të gjithë ata që janë prekur nga gjendje paniku apo që janë të shqetësuar.

Për më shumë informacion, mirëpresim pyetjet dhe kërkesat tuaja këtu ose në numrat tanë të kontaktit si më poshtë:

+355 69 600 0898 – Mjeku 24/7

+355 69 600 0525 – Suporti teknik

+355 69 600 0524 – Klinika TeleDoc

Email: info@teledoc.al

Duke uruar që ky shkrim t'ju ketë ndihmuar sadopak, nëse keni ende pyetje specifike, atëherë ju ftojmë të konsultoheni me mjektët tanë specialistë.

Ata janë në shërbimin tuaj 24 orë në ditë, çdo ditë të vitit si pjesë e shërbimit tonë me konsulta mjeksore nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave, për ju dhe familjen tuaj.

TeleDoc është shërbimi lider për telemjeksinë në Shqipëri, që me një pagesë të përballueshme vjetore ju vjen në ndihmë kudo dhe kurdo nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave.

Si mund ta përfitoni: