Në kuadër të javës kundër kancerit të qafës së mitrës kemi përgatitur edhe një video të shkurtër me Dr. Alketa Curri e cila prezanton se:

Pjesa e parë: Çfarë është kanceri i qafës së mitrës 

Pjesa e dytë: Simptomat e kancerit të qafës së mitrës 

Pjesa e tretë: Grupet e rezikuara 

Pjesa e katërt: Mënyrat e parandalimit

 #NeMundemi #TeleDocAlbania

Duke uruar që ky shkrim t'ju ketë ndihmuar sadopak, nëse keni ende pyetje specifike, atëherë ju ftojmë të konsultoheni me mjektët tanë specialistë.

Ata janë në shërbimin tuaj 24 orë në ditë, çdo ditë të vitit si pjesë e shërbimit tonë me konsulta mjeksore nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave, për ju dhe familjen tuaj.

TeleDoc është shërbimi lider për telemjeksinë në Shqipëri, që me një pagesë të përballueshme vjetore ju vjen në ndihmë kudo dhe kurdo nëpërmjet telefonit dhe video-telefonatave.

Si mund ta përfitoni: