fbpx
A keni një kartë TeleDoc? Aktivizojeni këtu: KLIKONI BUTONIN REGJISTROHUNI dhe ndiqni udhëzimet.
REGJISTROHUNI

ÇFARË ËSHTË TELEDOC?

TeleDoc është e ardhmja e kujdesit mjekësor: Një rrjet mjekësh të liçensuar që ju ofron këshillim të vazhdueshëm nëpërmjet telefonit dhe videotelefonatave 24 orë në ditë, 365 ditë të vitit. Me një klikim – dhe ju lidhim me një mjek me trajnim ndërkombëtar.

TeleDoc zgjidh tre nevoja për ju: ndihma e shpejtë dhe e lehtë, cilësi e lartë me çmim të ulët, si dhe disponueshmëria kudo nëpër Shqipëri. TeleDoc është një zgjidhje telemjekësore, tërësisht e re, që do të ndryshojë mënyrën se si ju aksesoni shërbimet mjekësore nëpërmjet teknologjisë moderne.

1. Ndihmë e shpejtë dhe e lehtë

2. Cilësi e lartë me çmim të ulët

3. I disponueshëm në gjithë Shqipërinë

SI FUNKSIONON

Shumica e nevojave mjekësore mund të zgjidhen në distancë. Si një anëtar i TeleDoc ju do keni akses te një mjek brenda pak minutash. Nëse nuk ndiheni mirë apo keni një pyetje mjekësore, atëherë ju mund të merrni ndihmë, qoftë edhe natën apo gjatë fundjavës. Ndaj, bëhuni anëtar i TeleDoc që të reduktoni numrin e orëve që shpenzoni jashtë shtëpisë apo punës.

 jo më pritje të gjata

lehtesi në pagesë

jo më të papritura në pagesa

një produkt i sigurt

PAKETAT

KARTA INDIVIDUALE TELEDOC

3.990 lekë/vit

 1 vit me 24/7/365 mbulim mjekësor

Ndihmë mjekësore për ju personalisht

Aq herë sa të keni nevojë

Dhoma konsultimi online pa pagesë

MË SHUMË >

KARTA FAMILJARE TELEDOC

7.490 lekë/vit

 1 vit me 24/7/365 mbulim mjekësor

Dy të rritur dhe dy fëmijë nën moshën 26 vjeç

Aq herë sa të keni nevojë

Dhoma konsultimi online pa pagesë

MË SHUMË >

RRETH APLIKACIONIT

Shkarkimi i Aplikacionit (App)

Mjafton ta shkarkoni aplikacionin TeleDoc nga Apple App Store ose Google Play Store.

Funksionet

Aplikacioni TeleDoc App ju lejon të aktivizoni anëtarësinë tuaj, verifikoni anëtarësinë me ‘përdoruesin’ dhe ‘fjalëkalimin’ tuaj që më pas të mund të flisni me një mjek në çdo kohë dhe kudo që të jeni.

TeleDoc Albania

Pa kufizim kohor

Ju mund të komunikoni me TeleDoc nëpërmjet telefonit, web ose aplikacionit. Konsultat në TeleDoc nuk kanë kufizim kohor. Ju mund të merrni gjithë kohën e nevojshme për të komunikuar me mjekun.

SI MUND TA PËRFITONI

Si një anëtar i TeleDoc ju do të përfitoni ndihmë cilësore dhe të rehatshme nga mjekë me trajnim ndërkombëtar. Ata mund të diagnostikojnë shumë prej situatave jo-urgjente mjekësore si ftohja, simptomat e gripit, alergjitë, infeksionet në vesh, e shumë të tjera.

MË SHUMË

ANTARËSOHUNI TANI!

Bëni anëtarësimin TeleDoc tani për veten dhe familjen tuaj: Online (blije tani), në çdo farmaci në Shqipëri ose në zyrën postare më pranë jush.